Tuinaanleg” De Korenbloem” is een familiebedrijf die opgestart is in 1980 als een eenmanszaak, gelegen in de Lichterveldsestraat te Koolskamp. Ronald De Coninck was de oprichter en samen met de zonen Bert en Ward is dit gegroeid tot een team dat bestaat uit 7 personeelsleden.

Door steeds te investeren in machines kunnen wij een vlugge, budgetvriendelijke manier aanbieden van verschillende werken. We hebben als hoofddoel het ontwerpen, coƶrdineren en het professioneel uitvoeren van alle mogelijke tuinen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Op en top professioneel

Het aanleggen van een tuin vraagt om degelijk voorafgaand onderzoek, denk maar aan fundamentele zaken als grondbewerking, drainage, het klaarleggen van alle nodige leidingen voor elektriciteit, verlichting. Een goede basis vormt de kern van een goede tuin. Daarom worden op voorhand de uit te voeren werken grondig bestudeerd, zodat we tijdens de werken niet voor verrassingen komen te staan.

Ontwerp, coördinatie en
professionele uitvoering van uw tuin…

Elke tuin heeft zijn eigen karakter. Denk maar aan de grootte, de beplanting, de ligging en daarbij komt de vraag: Waarvoor dient mijn tuin? Moeten de kinderen naar hartelust kunnen ravotten, willen we tot rust komen,…? Een tuin die bij u past, daar gaan we samen voor. Hebt u nood aan extra inspiratie voor het aanleggen van je eigen tuin? Geen probleem, misschien brengt een bezoekje aan onze demotuin je wel op fantastische ideeĆ«n.

Ervaren & gemotiveerd team

Met ons ervaren en gemotiveerd team staan wij in om ieder project tot een goed einde te brengen. Kwaliteit en optimaal tuingenot is ons doel.